≡ Menu

Rehabilitació d’Habitatge

Gràcies als avenços produïts en els últims temps en la construcció, la rehabilitació d’habitatges ha pres una gran rellevància al nostre país. Aquesta activitat econòmica té dos grans avantatges:

  • Té una gran capacitat de generar ocupació, en ser un treball molt intensiu en mà d’obra.
  • Es tracta de tasques destinades a augmentar la qualitat de vida i la seguretat de les persones.

Per tot això, les Administracions públiques (estatal, autonòmica i municipal) ofereixen diversos avantatges econòmics per animar els propietaris a reformar els habitatges d’una certa antiguitat. S’entén per rehabilitació d’habitatge:

  1. Millora de les condicions d’habitabilitat i seguretat.
  2. Obres de millora de les instal·lacions de subministrament d’aigua, gas o electricitat.
  3. Les obres associades a elles, com la reforma de cuines o banys.
  4. Millora de l’aïllament dels habitatges per aconseguir un estalvi energètic (amb un foment de les energies renovables).
  5. Millora de l’accessibilitat: adaptació de l’habitatge per a persones amb discapacitat o grans de 65 anys.

Rehabilitació d'habitatge 1

La rehabilitació d’habitatges augmenta la qualitat de vida i la seguretat i també beneficia a la societat ja que genera molta ocupació. A la foto, reforma de bany amb mampara de dutxa de la marca Profiltek

Li oferim el nostre servei d’assessorament en ajuts i subvencions per obtenir al detall totes les possibilitats d’ajuda i estalvi en aquesta qüestió. A més, a més posem a la seva disposició el nostre professional equip de dissenyadors, tècnics i constructors per dissenyar i dur a terme la millor solució per a la seva necessitat de rehabilitació d’habitatge.

Rehabilitació d’habitatge a Barcelona i Tarragona. Rebi pressupost sense compromís per a la seva rehabilitació d’habitatge, així com assessorament sobre subvencions.
Faci click aquí per sol·licitar pressupost de rehabilitació d’habitatge


Serietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu