≡ Menu

Reformes d’habitatges

En ReformaDeVivienda.com realitzem reformes integrals d’habitatges de qualitat, bon preu i disseny que aporten bellesa i harmonia a la llar. Aportem qualitat en totes les parts de la reforma: des del plantejament dels espais de l’arquitectura i disseny d’interiors, fins als fonaments de les obres i instal·lacions.

Esforç, dedicació i experiència són els tres pilars base dels nostres projectes, de manera que l’important esdeveniment en la vida familiar i de la llar que suposa una reforma integral transcorreixi de forma positiva en totes les seves fases.

Reforma d'habitatge

Reformes d’habitatges de qualitat

Reformes integrals i parcials d’habitatges, reforma de cuines, reforma de banys, disseny d’interiors, reparació i canvi de teulades, remodelació de façanes, instal·lació de parquets, electricitat, fontaneria, gas, fusteria de fusta i alumini, paleteria, instal·lació de sistemes de seguretat…

Dibuixi el seu somni de la seva casa

Fins i tot abans de consultar amb un interiorista o un arquitecte, és bona idea dibuixar un esbós de com s’imagina la seva casa remodelada. Si es tracta d’afegir una habitació o fer més gran una sala, pensi com s’utilitzarà aquest nou espai i com afectaran els canvis a la vida quotidiana a la seva llar.

Consideri també com la nova obra afectarà el context general de la seva llar. És important que els annexos encaixin amb l’estil general de l’edificació.

Reforma habitatge 1

Disseny i excel·lència en el treball en reformes integrals d’habitatges

Pensi en el futur

Malgrat que pugui tenir moltes ganes de gaudir d’un espaiós annex, el projecte pot no tenir sentit si planeja vendre la seva casa en pocs anys. Alguns projectes de reforma poden fins i tot reduir el valor de la seva llar, com en casos de disseny poc convencional o passat de moda.

A més, és molt convenient tenir en compte que les necessitats de la seva família poden ser molt diferents dins d’uns quants anys. Les persones de més edat necessiten més facilitats per poder accedir als diferents espais i les escales els suposen un seriós inconvenient.

L’espai adequat per als fills canvia quan es fan més majors, ja que necessiten una independència més gran i requereixen que l’habitatge els possibiliti fer coses diferents, com són el tenir un bon espai d’estudi aïllat dels sons de la resta de l’habitatge, una habitació també insonoritzada per escoltar música i jugar a videojocs.

Reforma habitatge 2

Projectes de reformes integrals d’habitatge funcionals

Faci comptes del seu pressupost

Pot ocórrer que el cost del projecte de remodelació costi més de què el que espera. Sigui realista sobre la qualitat de materials que demandarà i, si és possible, compti amb uns diners extres, o possibilitats de finançament, per cobrir aquestes despeses en les quals no havia pensat i que, una vegada plantejat el projecte, es mostren necessàries.


ReformaDeVivienda.com: Projectes de reforma d’habitatge: serietat, rapidesa i impecabilitat en totes les nostres reformes integrals i parcials d’habitatge.

Reformes d’habitatges de qualitat, disseny i bon preu. Rebi pressupost sense compromís per a la seva reforma.Serietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu