≡ Menu

Reformes Calafell

En ReformaDeVivienda.com li oferim realitzar la reforma integral del seu habitatge de Calafell en òptimes condicions de preu, qualitat i temps. Estem especialitzats en reformes d’habitatges per persones familiars i executives.

 • Reformes atractives que milloren l’aspecte visual i la qualitat de vida de la llar
 • Proposta dels productes i materials més indicats en cada cas: mobles de cuina, mobles de bany, rajoles i rajoles, parquet i terres laminats, portes de pas i d’armari, calderes, sanitaris, mampares i sistemes de dutxa, dobles sostres, pintura, etc…
 • Gran qualitat i impecabilitat en l’execució de les obres i instal·lacions
 • Assessorament professional en totes les fases del projecte de reforma: des del plantejament de la nova distribució d’espais i possibilitats fins a la fase de subministrament i col·locació de mobles, llums i cortines

Reforma d'habitatge a Calafell

Reformes a Calafell per millorar el confort de tota la família

Reformes integrals a Calafell

Una reforma integral és un projecte complex en què intervenen nombrosos industrials diferents. Perquè la reforma sigui un èxit, els esmentats professionals han de treballar ben coordinats ja que qualsevol retard o problema en una de les accions de la reforma incideix en la bona marxa del treball en general: els paletes han de fer les regates a temps perquè l’electricista-lampista col·loqui allà els tubs i cables, i aquest ha de fer-ho a temps perquè es puguin continuar les obres, etc…

A més, els especialistes en reformes integrals estem molt més informats i al dia de les nombroses possibilitats en materials i productes disponibles per a cada una de les parts de la reforma que els professionals que es dediquen principalment a reformes parcials.

Reformes Calafell

Reformes d’habitatge a Calafell (a la foto, ceràmica porcelànica de terra imitació parquet marca Aparici)

Ja que hi ha una gran varietat de mobiliari i de bany, de tipus de terra laminat i parquet de fusta, de portes de pas i portes d’armari, de sistemes de calefacció per a la llar, etc…, és precís conèixer bé totes les opcions disponibles per arribar a oferir la millor solució en cada reforma requerida.

En ReformaDeVivienda.com estem especialitzats en reformes integrals per a la llar, de cases unifamiliars i també de pisos i apartaments. Ens fem càrrec de totes les fases de la reforma i els nostres industrials treballen coordinats i en equip. Realitzem cada projecte de reforma de principi a fi de la manera més convenient per als clients i el bon desenvolupament de la tasca.

Reformes Calafell

Realitzem projectes de reforma integral a la conveniència més gran a tots els barris i urbanitzacions de Calafell:

 • Calafell poble
 • Platja de Calafell
 • Mas Romeu
 • Bonanova
 • Alorda Park
 • Bellamar
 • Calafell Parc
 • Montmar
 • Segur de Calafell
 • Segur de Dalt

Reformes integrals Calafell

Reformes integrals de qualitat a Calafell (a la foto, banyera Duravit)

També realitzem reformes i construccions en els municipis propers de Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella i Castelldefels.

Informació sobre Calafell

Previsió del temps a Calafell:

 

RESSENYA: CALAFELL MUNICIPI

El municipi de Calafell i la seva història

El municipi de Calafell es troba en el límit oriental de la costa de la província de Tarragona, a la comarca del Baix Penedés, compta amb uns 25.000 habitants i inclou una extensió de 20,4 km2. A l’estiu, el nombre de persones residint a Calafell arriba a 150.000. El terme municipal està format per tres nuclis de població (Calafell poble, La Playa de Calafell i Segur de Calafell) i diverses urbanitzacions, es troba a 50 km de Barcelona i a uns 40 km de la ciutat de Tarragona.
Calafell vista aèria
El nom “Calafell” significa castell petit i prové del llatí i de l’àrab. Aquesta població apareix documentada ja l’any 999, amb el nom d’“Espluga de Calafell”. D’aquells temps data el Castell de Calafell, construït, igual com les altres fortificacions del litoral mediterrani per protegir la població dels atacs dels pirates barbarescos.
El 1947 neix el projecte “Ciutat Jardí”, pel qual s’urbanitza la zona que actualment és Segur de Calafell, la qual va ser la primera urbanització turística de la costa mediterrània d’Espanya. De l’esmentat projecte, del qual només queden trets en la zona de muntanya de Segur, en forma d’habitatges unifamiliars. A finals dels anys 70, la zona de Segur de Calafell va derivar en una largísima filera d’edificis davant el mar producte de l’especulació inmobiliara voraç d’aquells temps.
Edifici Ajuntament Calafell
Calafell es troba a la Costa Daurada, la seva activitat econòmica principal és la indústria turística des de fa ja gairebé mig segle. Així mateix, el municipi té una important tradició pesquera i marinera, reflectida en la seva gastronomia. El clima del lloc és excepcionalment benigne i les seves aigües tenen propietats medicinals ja que té una concentració de iode cinc vegades superior a la normal al mar.
Calafell té cinc quilòmetres lineals ininterromputs de platja, el seu passeig marítim és el més llarg de Catalunya i la seva façana marítima es divideix en tres platges: la Platja de Calafell, la Platja de Segur i la Platja de l’Estany-Mas Mel, ubicat front dels barris denominats així. Les platges de Calafell són ideals per al turisme familiar: la tranquil·litat del mar, la suavitat dels pendents d’entrada al mar, la qualitat de la sorra i l’amplitud i extensió de les seves platges les fan ser una gran elecció per a famílies amb nens petits.
 

Web de l’Ajuntament de Calafell


Reformes integrals a Calafell d’alta qualitat a bon preu: mà d’obra i materials de primera categoria; màxima garantia; disseny, funcionalitat i estil per a la seva reforma. Faci click aquí per sol·licitar pressupost sense compromís per a la seva reforma a Calafell


Serietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu