≡ Menu

Reformes Baix Llobregat

En ReformaDeVivienda.com realitzem reformes integrals a tota la comarca del Baix Llobregat amb la millor relació entre disseny, qualitat i preu. També realitzem reformes parcials (reforma de cuines, reforma de banys, ampliacions d’habitatge …) així com projectes de rehabilitació d’habitatges i de rehabilitació d’edificis a tota la zona:

Baix Llobregat1
Reformes integrals d’habitatge en el Baix Llobregat

Reformes Integrals Baix Llobregat

Li oferim la millor solució en disseny, qualitat i preu per a la reforma del seu habitatge, tant si necessita una reforma completa de la seva llar com d’una remodelació parcial:

 • Reforma i reparació de teulades
 • Fusteria de fusta
 • Fusteria d’alumini
 • Escales d’interior
 • Annexos
 • Façanes
 • Aire Condicionat
 • Calefacció
 • Energia solar
 • Impermeabilització
 • Persianes
Baix Llobregat2
Projectes d’arquitectura d’interiors, interiorisme i reformes en tot el Baix Llobregat (foto: bany col·lecció Amèrica de Roca)

Faci click aquí per sol·licitar pressupost de projecte de reforma d’habitatge en el Baix Llobregat

La comarca del Baix Llobregat

La comarca del Baix Llobregat, situada a la província de Barcelona, compta amb prop de 810.000 habitants i és la tercera comarca més poblada de Catalunya (després del Barceloní i el Vallès Occiental). Té una superfície de 486,5 km2 i el seu capital és Sant Feliu de Llobregat. Les seves ciutats més importants s’ubiquen en l’àrea del del Delta del Llobregat i formen part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El Baix Llobregat va ser de les primeres zones d’Espanya que es va industrialitzar i, actualment, encara es mantenen a la zona algunes importants indústries, encara que ha patit nombroses deslocalitzacions. La comarca brilla amb la seva oferta comercial, una de les millors de Catalunya, i en ella encara persisteix l’agricultura, sobretot al delta del Llobregat, la segona zona més fèrtil de Catalunya després de la vall del Segre.

A la comarca del Baix Llobregat es troben importants infraestructures de comunicacions, tals com l’Aereopuerto de Barcelona-El Prat, l’autopista C-32, l’autovia C-31, l’autovia A-2. Algunoas dels llocs de més interès per visitar a la zona són: Catalunya en miniatura (a Torrelles de Llobregat), la Cripta doni-la església de la Colònia Güell (a Santa Coloma de Cervelló), Ca la Pilar (de l’arquitecte Puig i Cadafalch, a Viladecans), les Termes Romanes a Sant Boi de Llobregat, les platges de Castelldefels i Gavà, el delta del Llobregat i l’Ermita de Sant Ramon a Sant Boi de Llobregat.

Web del Consell Comarcal del Baix Llobregat


Reformes integrals en el Baix Llobregat d’alta qualitat a bon preu: mà d’obra i materials de primera categoria; màxima garantia; disseny, funcionalitat i estil per a la seva reforma. Faci click aquí per sol·licitar pressupost sense compromís per a la seva reforma en el Baix Llobregat


Serietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu