≡ Menu

Reforma de teulades

Posem a la seva disposició nostra àmplia experiència en la reparació de teulades, gràcies a la qual podem diagnosticar amb precisió els problemes i dissenyar la millor solució en cada cas. Les teules d’argila són relliscoses i fràgils, per la qual cosa el treball de la seva substitució ha de ser realitzat per especialistes. Això és crític per a la protecció de les teules i dels treballadors, especialment si al lloc de la reparació no es pot arribar amb l’escala.

Reforma de teulades 1
Reforma de teulades amb totes les garanties

Hi ha diverses maneres d’enganxar les teules a la teulada, i cada una requereix una forma de reparació diferent. També és un treball diferent una reparació parcial o una reforma completa de la coberta. Els nostres equips de reparació de teulades estan compostos per professionals especialitzats que es dediquen únicament a aquestes tasques, amb el que aconseguim un treballs impecables.

Reforma de teulades 2
Reforma de teulada en habitatges unifamiliars i edificis de pisos

La teulada ha d’estar completament bé, sense cap fissura ni porositat. En cas contrari, quan plou fort comença a entrar aigua des del sostre a l’interior de la llar i es produeixen danys en parquet, mobles , màquines, etc., a part dels inconvenients que suposa per a les persones que habiten l’immoble. Aquesta qüestió fa que sigui indispensable que els tècnics i operaris que construeixen la teulada o el reformen coneguin molt bé aquest tipus de treball.
Serietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu