≡ Menu

Empresa de reformes

En ReformaDeVivienda.com realitzem reformes integrals amb un objectiu fonamental: convertir la seva visió de com serà la seva llar renovada en una realitat, complint amb el pressupost i els temps acordats. Els nostres projectes són desenvolupats per professionals amb molts anys d’experiència en el negoci de la construcció i reformes de la llar.

Escoltem atentament les necessitats dels nostres clients i desenvolupem projectes d’alta qualitat que reflecteixen l’estil i la personalitat de la llar i milloren la qualitat de vida de tota la seva família. Estudiem les seves necessitats al detall i creem una solució que equilibra forma i funció per fer la seva casa més confortable. En la nostra empresa de reformes, coordinem el seu projecte de principi a final, i ho organitzem de manera que li suposi els menors inconvenients.

Empresa de reformes 01
Reformes integrals d’habitatge de qualitat i estil

En el moment en què considera una reforma integral de la seva llar, una reforma de la seva cuina, de banys o la construcció d’un annex a casa seva, és convenient seleccionar una empresa de reformes que entengui el seu projecte i que sigui capaç de fer realitat la seva visió. El projecte ha d’estar finalitzat a la seva completa satisfacció en el termini acordat. Els nostres treballs sobresurten per la seva excel·lència en:

  • Qualitat
  • Destresa
  • Disseny

La reforma de la llar també pot ajudar a conservar el medi ambient i reduir l’energia consumida en calefacció i aire condicionat, ja que, amb uns bons aïllaments en finestres, portes i façanes, es poden aconseguir estalvis significatius de consum energètic.

La nostra empresa de reformes pot donar-li solució a totes les seves necessitats de rehabilitació del seu habitatge: paleteria, reparació i canvi de teulades, fusteria de fusta i alumini, finestres, persianes, portes, reixes, reixats, escales, aïllaments, impermeabilitzacions, pintura, electricitat, fontaneria, disseny i construcció de jardins, piscines…

Podem proporcionar-li el disseny i la fabricació d’armaris i d’altres mobiliari a mida. Si la construcció a realitzar necessita de permisos d’obra, ens encarreguem de realitzar els plans i memòries necessàries per aconseguir-los i fem tot el possible per facilitar els tràmits.

Empresa de reformes 02
Reformes de cuines

Li oferim solucions integrals de disseny i construcció. Supervisem i executem tots els aspectes del disseny i de la construcció del projecte i ens encarreguem de totes les fases del seu projecte de remodelació – des dels dibuixos preliminars i permisos, fins a la selecció de materials i l’última capa de pintura.

Entenem que un projecte de reforma de la llar és un esforç dirigit a fer el seu son una realitat. Treballem amb un procés simplificat i eficient que deriva en substancials estalvis de costos, un acabament més ràpid dels projectes i una millor comunicació amb el client.

La nostra contínua investigació de les millors solucions en funcionalitat i elegància pot ajudar-lo a escollir la solució més estètica i agradable, que inclogui les seves idees i preferències, de manera que el seu son de projecte de remodelació de la llar es faci realitat.

Empresa de reformes 03
Reformes de banys

Els nostres dissenyadors treballaran amb vostè perquè el disseny escollit del bany i la cuina s’adaptin excel·lentment al seu estil de vida, a l’ambient de la llar i als seus gustos personals. Entenem que cada client té objectius únics quan es tracta de millorar l’aparença i funcionalitat de la seva llar. Per això, la nostra empresa de reformes treballa amb projectes completament personalitzats en tots els casos.

Ens comprometem a:

  • Utilitzar només materials de qualitat, adquirits al millor preu possible
  • Realitzar el treball amb professionals amb experiència
  • Crear una associació creativa amb els nostres clients per desenvolupar un complet, únic i innovador pla de renovació i millora de la llar

L’animem a contactar-nos per sol·licitar assessorament i un pressupost sense compromís pel projecte de reforma del seu habitatge.

Enllaços:

Gremi de constructors d’obres de Barcelona i comarques
Col·legi d’Arquitectes de CatalunyaSerietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu