≡ Menu

Reformes Vallès Occidental

En ReformaDeVivienda.com realitzem reformes integrals a tota la comarca del Vallès Occidental amb la millor relació entre disseny, qualitat i preu. També realitzem reformes parcials (reforma de cuines, reforma de banys, ampliacions d’habitatge …) així com projectes de rehabilitació d’habitatges i de rehabilitació d’edificis a tota la zona:

Vallès Occidental1
Reformes integrals d’habitatge en el Vallès Occidental

Reformes Integrals Vallès Occidental

Li oferim la millor solució en disseny, qualitat i preu per a la reforma del seu habitatge, tant si necessita una reforma completa de la seva llar com d’una remodelació parcial:

 • Reforma i reparació de teulades
 • Fusteria de fusta
 • Fusteria d’alumini
 • Escales d’interior
 • Annexos
 • Façanes
 • Aire Condicionat
 • Calefacció
 • Energia solar
 • Impermeabilització
 • Persianes
Vallès Occidental2
Projectes d’arquitectura d’interiors, interiorisme i reformes en tot el Vallès Occidental (foto: bany disseny Axor Hansgrohe)

Faci click aquí per sol·licitar pressupost de projecte de reforma d’habitatge en El Vallès Occidental

La comarca d’El Vallès Occidental

La comarca del Vallès Occidental, província de Barcelona, limita amb les comarques del Bages, del Vallès Oriental i el Barceloní. Amb una població d’uns 900.000 habitants, és la segona comarca més poblada de Catalunya, després del Barceloní, i ocupa una extensió de 583 km2. Les ciutats de Sabadell i Terrassa sota cocapitals d’aquesta comarca. Juntament amb el Vallès Oriental forma la gran comarca natural del Vallès. En el Vallès Occidental s’ubica un gran nombre d’indústries, sobretot en la part sud de la comarca. A més de la tradicional indústria tèxtil, també són importants a la zona les indústries metal·lúrgica, paperera, química, de maquinària i de la construcció. En les últimes dècades, la comarca ha vist un gran auge del sector comercial i del sector serveis. A la zona nord del Vallès Occidental, predomina l’económia rural i s’ubica un gran nombre d’urbanitzacions, de primera i segona residència.

El Vallès Occidental és un dels principals nuclis de comunicacions, tant de Catalunya com de tot l’Estat Espanyol. Destaquen les autopistes AP-7, C-58, C-33 i C-16, la carretera N-150, i les línies fèrries de RENFE i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (que uneixen Barcelona amb Sabadell i Terrassa). Els llocs més interessants per visitar són: el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i Obac, el Parc de Collserola, el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa, el Museu de Terrasa, el Museu d’Art de Sabadell, el Museu d’Història de Sabadell, i el Museu d’Art de Cerdanyola.

Web del Consell Comarcal del Vallès Occidental


Reformes integrals en el Vallès Occidental d’alta qualitat a bon preu: mà d’obra i materials de primera categoria; màxima garantia; disseny, funcionalitat i estil per a la seva reforma. Faci click aquí per sol·licitar pressupost sense compromís per a la seva reforma en el Vallès OccidentalSerietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu