≡ Menu

Reformes Olivella

En ReformaDeVivienda.com estem especialitzats en reformes integrals per a persones familiars i executives. Realitzem tota mena de reformes a Olivella i la resta de la comarca del Garraf:

  • El nostre servei de reformes integrals es basa a convertir la visió que els nostres clients tenen del resultat de la reforma en una realitat, complint amb el pressupost i els temps acordats.
  • Comptem amb molts anys d’experiència en el negoci de la construcció i reformes de la llar, escoltem atentament les necessitats dels clients i desenvolupem projectes d’alta qualitat que reflecteixen la seva personalitat i milloren la qualitat de vida de tota la seva família.
  • Posem a la seva disposició nostra experiència i coneixement en disseny i reforma de cuines, de banys, de redistribució d’espais, i de totes les altres activitats a realitzar en una reforma completa d’habitatge.

Reforma d'habitatge a Olivella

Reformes integrals amb una òptima relació qualitat-preu a Olivella

Reformes integrals a Olivella

Amb els nostres projectes de reforma integral d’habitatge, donem satisfacció a totes les necessitats relatives a la remodelació completa de cases, construcció d’annexos, redistribució d’espais, i tota mena de treballs de renovació de la llar. També realitzem obra nova, des del projecte d’arquitecte fins al lliurament de claus en completar la tasca: preparació del terreny, excavacions, fonaments, estructures i construcció.

Som una empresa integral de disseny i construcció. Supervisem i executem tots els aspectes del projecte i ens encarreguem de totes les fases del projecte de remodelació, des dels dibuixos preliminars i permisos, fins a la selecció de materials i l’última capa de pintura.

Reformes Olivella

Reformes de disseny i qualitat a Olivella

Reformes Olivella

Realitzem projectes de reforma integral a la conveniència més gran en tots les zones d’Olivella:

  • Urb. Mas Mestre
  • Urb. Mas Milà
  • Urb. Els Turons
  • Olivella poble
  • Urb. Plana Novella
  • Urb. Can Suria

També realitzem reformes i construccions en els municipis propers de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles, Castelldefels i Calafell.

Faci click aquí per sol•licitar pressupost de projecte de reforma d’habitatge a Olivella

Reformes a Olivella

Reformes integrals a Olivella (a la foto, mobiliari de bany Burgbad)

Informació sobre Olivella

Previsió del temps a Olivella:

Web de l’Ajuntament de OlivellaSerietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu