≡ Menu

Reformes Bellaterra

En ReformaDeVivienda.com realitzem reformes integrals d’habitatge a Bellaterra amb una òptima relació entre qualitat, preu i disseny:

 • Reformes de cases i xalets.
 • Reformes de pisos i apartaments.

Estem especialitzats en reformes integrals per persones familiars i de negocis. Li proposem el nostre sistema optimitzat de realització de reformes completes de cases i pisos, en el qual conjuntem arquitectura, disseny d’interiors, materials, obres i instal·lacions d’alta qualitat a un preu competitiu.

Reforma de vivienda

Reformes integrals de qualitat a Bellaterra

Reformes d’habitatge a Bellaterra

El nostre treball és realitzat per personal experimentat i qualificat li aportarà les més grans satisfaccions tant en la realització de les obres com en la qualitat de la seva llar una vegada acabat el projecte.

La nostra especialització en reformes integrals d’habitatges significa que ens encarreguem de tots els aspectes de la reforma de la llar i de les tasques d’edificació: disseny i instal·lació de banys, disseny i col·locació de cuines, pintura interior o exterior, decoració d’interiors, fontaneria, fusteria, electricitat, instal·lació de teulades, paleteria, ampliació d’espais suprimint envans, construcció d’annexos, remodelació de terres i sostres…

Reformes Bellaterra

Projectes d’arquitectura d’interiors, interiorisme i reformes a Bellaterra. A la foto, mobiliari de cuina marca Santos

Reformes Integrals Bellaterra

Li oferim la millor solució en disseny, qualitat i preu per a la reforma del seu habitatge, tant si necessita una reforma completa de la seva llar com d’una remodelació parcial:

 • Interiorisme
 • Reforma de cuines
 • Reforma de banys
 • Parquet
 • Portes corredises
 • Finestres
 • Arquitectura
 • Paleteria
 • Electricitat
 • Fontaneria
 • Pintura
 • Reforma i reparació de teulades
 • Fusteria de fusta
 • Fusteria d’alumini
 • Escales interiors
 • Annexos
 • Façanes
 • Aire Condicionat
 • Calefacció
 • Energia solar
 • Impermeabilització
 • Persianes

Li proposem un sistema de projectes de reforma professional i de qualitat, basat en les següents fases:

 • Reunions preliminars: El client ens planteja la seva necessitat de reforma, els seus gustos i la seva idea inicial. Nosaltres l’assessorem en qüestions de disseny i redistribució d’espais, materials i acabats.
 • Creació del disseny, dels plans i del pressupost: A partir del disseny d’interiors i de la planificació de les instal·lacions (elèctrica, d’aigua, de gas, aire condicionat, calefacció …) elaborem la primera versió del pressupost i la hi lliurem al client.
 • Acord de reforma: Concreció dels detalls de la realització del treball, retoc del pressupost en el necessari i firma del pressupost.
 • Supervisió: Verificació continuada de la bona marxa del projecte.
 • Acabament de la reforma: Conformitat del client, compleció del pagament i garantia de dos anys.

També realitzem reformes i construccions en tot el terme municipal de Cerdanyola del Vallès i en els municipis propers de Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Terrassa.

Faci click aquí per sol·licitar pressupost de projecte de reforma d’habitatge a Bellaterra


Informació sobre Bellaterra

Previsió del temps a Bellaterra:

 

RESSENYA: BELLATERRA

Bellaterra i la seva història

Bellaterra és una entitat municipal descentralitzada del municipi de Cerdanyola del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental, província de Barcelona, que es va iniciar com a urbanització, el 1929, promoguda pel farmaceútico Bartolomeú, en terrenys del seu sogre. L’esmentat promotor va tenir el gran encert d’aconseguir que els ferrocarrils catalans fessin un baixador en l’esmentat lloc, el qual va entrar en servei el 1930. En la dècada dels anys 30 del segle passat, es van començar a construir les primeres cases de segona residència a Bellaterra i es va aprovar el projecte oficial d’urbanització.

Bellaterra 1
Amb el pas del temps, la urbanització s’ha anat ampliant, fins a l’actualitat, en la qual compta amb gairebé 3.000 habitants residents i, donat el seu distanciament amb la vida social de Cerdanyola del Vallès, ha aconseguit que s’aprovés el 2008 l’expedient de proposta d’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) per part de la Generalitat de Catalunya. L’esmentada EMD es va constituir oficialment el 6 de juliol de 2010, data a partir de la qual Bellaterra deixa de ser un barri i es converteix en poble.
Una "entitat municipal descentralitzada" és un tipus d’entitat d’àmbit territorial inferior a un municipi, un govern local per sota d’un municipi, una espècie d’"autonomia" a l’interior d’un municipi. L’article 86.7 de "l’Estatut d’Autonomia de Catalunya" estableix que "Les concentracions de població que dins d’un municipi formin nuclis separats és podin constituir en entitats municipals descentralitzades. La llei els ha de garantir la descentralització i la capacitat suficients per a portar a terme les activitats i deixar els serveis de llur competència."
 Bellaterra 2
La constitució d’una EMD requereix l’aprovació definitiva del Govern de la Generalitat de Catalunya, no pot comportar una pèrdua de qualitat en la prestació de serveis generals del municipi, ha de comptar amb prou recursos per complir les seves atribucions i s’han de presentar circumstàncies de naturalesa geogràfica, històrica, social, econòmica o administrativa que el requereixin. Els òrgans de govern d’una EMD són el president (o presidenta), elegit directament pels veïns de forma majoritària, i la "junta de veïns", formada pel president i els vocals.
En el terme municipal de Bellaterra destaquen el Parc del Pedregar, que és un jardí-museu amb boniques escultures i serveis de restauració. A més, a Bellaterra s’ubica la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB), inaugurada el 1971, que compta amb 12 facultats i una escola universitària.

Producte destacat: Terra laminat Quick-Step Largo

El terra laminat Largo del fabricant belga Quick-Step es caracteritza per la seva qualitat i les seves grans dimensions. Les taules Quick-Step Largo surten de l’ordinari ja que són de les més llargues i amples del mercat, aconseguint ambients especials a la llar, plens d’elegància i qualitat. Cada taula té una longitud de 2,05 metres, un ample de 20,5 cm i una espessor de 9,5 mm.

Reforma cuina Bellaterra 1

Terra laminat Quick-Step Largo: taules de dos metres de llarg i vint centímetres d’ample

A causa de les seves dimensions, aquest model de terra laminat només és apropiat per a sales i habitacions grans. Per la qualitat dels seus materials i l’excel·lència del procés fet servir en la seva fabricació, el preu d’aquest producte se situa a la franja alta d’aquest tipus de paviments, encara que resulta significativament més econòmic que un parquet tradicional de fusta.

TERRES LAMINATS

El terra laminat, també anomenat tarima flotant sintètica es compon de diverses capes, normalment de derivats de la fusta (com fibres de fusta premsades), sent l’última capa un compost sintètic generalment fabricat amb una barreja de resines de melamina a alta pressió, que porta imprès un dibuix que normalment imita la fusta. La longitud de la taula oscil·la generalment entre 1,280 i 1,350 m, i té entre 15 i 18 cm d’ample i una grossor entre 6 i 12 mm. Al "terra laminat" se li denomina amb freqüència "parquet sintètic" però el nom "parquet" només es pot aplicar segons la llei a paviments de fusta. Segons la norma UNEIX-EN-13756:2003, es denomina parquet al "revestiment de terra de fusta amb una capa superior de grossor de 2,5mm mínim abans de la seva col·locació".

Al mercat es troba una gran varietat de terres laminats, existint imitacions de pràcticament totes les fustes naturals comuns. També es comercialitzen acabats que imiten el relleu de la fusta natural, per exemple les taules de la sèrie Quick-Step Elite i de la sèrie Quick-Step Largo. Aquest tipus de paviments té diversos avantatges respecte als parquets de fusta: és bastant fàcil d’instal·lar, el seu manteniment és senzill, el seu preu és més econòmic, i és més resistent. Per ser més durs que els parquet de fusta, els terres laminats són molt indicats per a les llars amb nens. En estar compostos principalment per fibres de fusta, aquests terres també aporten a la llar calidesa i confort.


Reformes integrals a Bellaterra d’alta qualitat a bon preu: mà d’obra i materials de primera categoria; màxima garantia; disseny, funcionalitat i estil per a la seva reforma. Professionalitat en el servei, transparència i serietat en realització de projectes de reformes d’habitatges. Pressupost gratuït sense compromís. Óptima relació entre preu, calitat i disseny.Serietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu