≡ Menu

Reformes Barcelona

En ReformaDeVivienda.com creem projectes de reformes d’habitatge a Barcelona, de manera que els nostres clients:

 • Aconsegueixin la millor reforma per al seu habitatge a un bon preu.
 • Planegin la seva casa al seu complet gust i satisfacció.
 • Evitin els errors comuns en les reformes d’habitatges.
 • Aprofitin les oportunitats d’ajuts i subvencions que s’ofereixin per al seu cas concret.

Així mateix, som també especialistes en rehabilitació d’edificis i realitzem revisions I.T.E. (inspecció tècnica d’edificis) en les millors condicions a tota la província de Barcelona. Recordi que aquesta inspecció és obligatòria per llei per als edificis d’una certa antiguitat.

Reformes integrals Barcelona
Disseny, qualitat i preu en reformes a Barcelona

Reformes d’habitatge de qualitat a Barcelona

Realitzem treballs de reformes d’habitatges, oficines i locals comercials a tota la província de Barcelona: Barcelonès (ciutat de Barcelona i àrea metropolitana), Alt Penedés, Anoia, Bages, Garraf, Maresme, Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Gràcies al nostre sistema de treball, els nostres clients es beneficien de les millors solucions en disseny amb la millor relació qualitat/preu possible.

Reformes Barcelona

Reformes integrals a Barcelona que milloren la qualitat de vida i el benestar de les persones

Reformes Integrals Barcelona

SOLUCIONS DE QUALITAT EXCEL·LENT A PREU COMPETITIU

Les nostres propostes per a reformar la casa es basen en un equilibri de preu, qualitat en els treballs i materials, i disseny. Així mateix, aportem la nostra experiència en la realització de reformes integrals, la qual garanteix l’excel·lència en el treball realitzat.

QUALITAT

Qualitat en el disseny i en la realització dels treballs: oferim al client dissenys de qualitat i la millor selecció de materials i equipaments en bellesa, fiabilitat i durabilitat.

LES NOSTRES RAONS A FAVOR

* Abans de calcular el preu de la reforma definim amb precisió en va a consistir exactament el treball: el disseny i els materials a utilitzar. Per a això, realitzem un treball previ de:

– Una o diverses reunions amb el client per comentar les seves necessitats i assessorar-lo sobre les diferents possibilitats.
– Disseny preliminar: perquè el client vegi en imatges quin serà el resultat, i pugui concretar les seves preferències amb molt més fonament.

* Dins del preu està inclosa la garantia completa.

Li oferim la millor solució en disseny, qualitat i preu per a la reforma del seu habitatge, tant si necessita una reforma completa de la seva llar com d’una remodelació parcial:

 • Disseny d’interiors
 • Reforma de cuines
 • Reforma de banys
 • Parquet
 • Portes corredises
 • Finestres
 • Arquitectura
 • Paleteria
 • Electricitat
 • Fontaneria
 • Pintura
 • Reforma i reparació de teulades
 • Fusteria de fusta
 • Fusteria d’alumini
 • Escales interiors
 • Annexos
 • Façanes
 • Aire Condicionat
 • Calefacció
 • Energia solar
 • Impermeabilització
 • Persianes

A més d’una reforma excel·lent i impecable, la seva llar guanyarà en confort i harmonia, amb la qual cosa tota la família es beneficiarà d’un increment en la seva qualitat de vida.

Faci click aquí per sol·licitar pressupost de projecte de reforma d’habitatge a Barcelona


Informació sobre Barcelona

Previsió del temps a Barcelona:

 

RESSENYA: BARCELONA MUNICIPI

El municipi de Barcelona i la seva història

El municipi de Barcelona és capital de la C.A. de Catalunya, té una població de 1.600.000 d’habitants aprox. i una extensió de 101 km2. És la segona ciutat més poblada d’Espanya, després de Madrid, i l’onzena de la Unió Europea. La seva àrea metropolitana compta amb uns 5 milions de persones, i és la sisena més poblada de la UE.
Rehabilitació habitatge Barcelona 1
Barcelona es situa a la vora de la Mediterrània, a uns 120 km de la frontera amb França i el Pirineu. Barcelona limita l’est amb el mar, l’oest amb la Serra de Collserola, el sud amb el riu Llobregat i el nord amb el riu Besós.
La ciutat ha estat seu de diversos esdeveniments d’àmbit mundial, gràcies als quals ha adquirit una important projecció internacional: les Exposició Universal de 1888, l’Exposició Internacional de 1929, els Jocs Olímpics de 1992 i el Forum Universal de las Culturas de 2004.
Rehabilitació habitatge Barcelona 1
Actualment Barcelona té una gran importància cultural, financera, comercial i turística, posseeix un important port i un transitat aereopuerto. El tren d’alta velocitat contribueix que sigui un important lloc de comunicació entre França i la resta de l’Estat Espanyol.
El terme municipal limita amb els municipis de: El Prat de Llobregat, Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliú de Llobregat, Molins de Rei, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Moncada i Reixach, Santa Coloma de Gramanet i Sant Adrià del Besós.

Producte destacat: Solucions de la marca Grohe per a banys adaptats a persones de la tercera edat o amb discapacitat

En realitzar un bany per a gent gran, els tres elements més importants a tenir en compte són el confort, la facilitat d’ús i la seguretat.

Aixetes senzilles d’utilitzar que incorporen dispositius de seguretat
 • La tecnologia Grohe SilkMove facilita un ampli angle d’utilització i permet un control suau i precís de la palanca, la temperatura i el cabal de l’aigua.
 • Les aixetes amb canella alta subministren l’aigua en una posició molt practica. La col·lecció Grohe Atrio incorpora un model amb canella giratòria, la qual permet moure la canella a un costat de la pica, la qual cosa és ideal si s’està rentant el cabell.
 • Dins de les aixetes monomandos del lavabo es pot instal·lar un limitador de temperatura, el qual redueix l’angle de moviment de la palanca per limitar l’entrada d’aigua calenta.
 • Si es necessita de més seguretat, les aixetes del lavabo poden combinar-se amb un Grohtherm Micro, el qual és un discret termòstat que protegeix d’escaldamientos si hi ha un canvi en el subministrament d’aigua mentre s’utilitza. L’esmentat termòstat s’instal·la sota de la pica.
Seguretat i ergonomia a la dutxa

En fer-nos grans, la nostra pell es torna més fina i sensible, i el risc d’escaldaments augmenta. Els termòstats Grohe incorporen la tecnologia Grohe TurboStat, la qual assegura que, encara que la pressió de l’aigua fluctuï, la temperatura de l’aigua es mantingui constant durant tota la dutxa. Un botó SafeStop evita que la temperatura de l’aigua pugui superar els 38 graus. D’altra banda, els termòstats encastats faciliten que es puguin instal·lar en qualsevol altura i posició.

Solucions Grohe per al bany
Solucions Grohe per a la utilització en plenes condicions i màxim confort del bany per tota la família
Mòduls d’instal·lació ajustables que possibiliten un confort més gran al bany

Els marcs d’instal·lació ajustables Rapid SL de Grohe incorporen peus ajustables per adaptar-se a tota mena de terra i permeten elevar l’altura de la tassa a un nivell més confortable. L’altura normal dels sanitaris és de 46 cm. Amb aquest mòdul d’ajustament d’instal·lació de la tassa, aquesta es pot col·locar a 80 cm del terra o, si es necessita adaptació per a una persona que va en cadira de rodes, a 85 cm d’elevació.

Tots els botons Grohe són fàcils d’utilitzar i s’ajusten a les necessitats dels més grans de la família. El botó Skate Air està certificat per la Societat Alemanya de Gerontecnología. La versió pneumàtica del botó StakeAir permet que pugui ser accionat des d’un lloc allunyat de la cisterna i més accessible per a l’usuari.

La Gerontecnología és una disciplina acadèmica i professional que combina la gerontologia (l’àrea de coneixement que estudia les circumstàncies de la vellesa de les persones) i la tecnologia. La sostenibilitat d’una societat amb una mitjana d’edat cada vegada major depèn de la nostra efectivitat en crear entorns tecnològics que possibilitin l’autonomia i la participació social de les persones grans en bona salut, confort i seguretat.

La salut, la mobilidad dins de la llar, la comunicació, el gaudi de lleure i el poder realitzar les tasques quotidianes amb normalitat, són les qüestions per les quals es preocupa principalment la gerontecnología, i per les quals el fabricant alemany Grohe té una especialitat sensibilitat.

Productes electrònics i digitals per al bany de Grohe

L’àmplia gamma de botons i aixetes electròniques de Grohe compten amb tecnologia d’infrarojos que possibilita una operació electrònica en lloc de manual de la barreja d’aigua freda i calenta o de l’acció de descàrrega d’aigua de la cisterna. La guardonada col·lecció Grohe Ondus fa servir l’últim en interfícies digitals que permeten l’operació d’aixetes i dutxes amb un sol toc.

Solucions Grohe electròniques per al bany
La col·lecció Ondus de Grohe compta amb l’última tecnologia electrònica per aportar la màxima funcionalitat en aixetes de bany i dutxa

Reformes integrals a Barcelona d’alta qualitat a bon preu: mà d’obra i materials de primera categoria; màxima garantia; disseny, funcionalitat i estil per a la seva reforma. Professionalitat en el servei, transparència i serietat en realització de projectes de reformes d’habitatges. Pressupost gratuït sense compromís. Óptima relació entre preu, calitat i disseny.Serietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu