≡ Menu

Reforma de banys

La renovació de la cuina i la remodelació dels banys són els canvis més realitzats en una llar quan se’n realitza una reforma d’habitatge. Millorar els banys és una gran manera d’afegir valor a la seva llar, així com d’augmentar el benestar de la seva família aquests espais d’utilització freqüent. Una renovació de bany ben planejada pot obrar meravelles.

Funcionalitat i estil són els ingredients que creen un gran bany. El que està ocult rere les parets per fer-ho funcionar adequadament és tan important com el que està a la vista i ho fa bonic. Disseny sensacional i funcionalitats tècniques aporten bellesa, confort i fiabilitat a cada un dels banys que construïm. En ReformaDeVivienda.com creem banys pràctics i atractius, que són un espai de pau i serenitat.

Reformes de banys
Disseny i construcció de nous banys funcionals i atractius (en la foto, disseny de bany de la marca Duravit)

Passem molt temps en l’espai del bany i aquest espai es converteix en un lloc de repòs. Per això, el bany ideal és aquell que combina utilitat amb funcionalitats atractives que satisfacin totes les seves necessitats i desitjos. La creativitat, la innovació i la qualitat dels materials caracteritzen les remodelacions de banys de nostres reformes integrals. Li hi unim un preu raonable tant en els nostres serveis com en els components.

En moltes ocasions, al reformar la casa, les persones volen els beneficis d’un augment de l’espai al seu nou bany. Compti amb nosaltres per a la construcció d’aquest bany de somni que sempre ha desitjat: amb un espai més ampli i funcional, un estil incomparable i potser aquesta dutxa o banyera d’hidromassatge que sempre va somiar. També pot ocórrer que vulgui fer que el seu nou bany sigui funcional perquè el comparteixin dues persones, o fer-ho accessible per ser utilitzat per una o diverses persones amb alguna discapacitat.

Reformes banys
Reformes de banys amb estil (a la foto, disseny de bany de la marca Roca)

En plantejar-se la reforma, és molt recomanable que tingui en compte que el nivell de detall, disseny i propòsit del bany principal sovint és diferent al dels altres banys, els quals poden quedar molt bé amb un cost menor.

En ReformaDeVivienda.com li oferim la millor relació qualitat-preu per a la seva reforma de bany. Serietat, professionalitat i rapidesa en els treballs. Reformes integrals d’habitatge a les províncies de Barcelona i Tarragona. Els millors professionals de les reformes al seu servei.Serietat – Professionalitat – Òptima qualitat/preu